23 februari 2024
Ek Hockey, Ek Volleybal En Wk Atletiek Live

EK hockey, EK volleybal en WK atletiek live

Veel live sport op de televisie

Dit weekend barst het sportgeweld compleet los met de EK hockey, EK volleybal en het WK atletiek. Volg dit weekend alles live online.

EK hockey en EK volleybal

Het EK hockey word gespeeld in het Duitse Mönchengladbach. En Nederland is doet daar bij zowel bij de mannen als de vrouwen een gooi naar de Europese titel. Het Europees kampioenschap hockey van 2023 is op de Nederlandse televisie alleen live te zien via Ziggo Sport.

Bij het EK volleybal gaan we de Nederlandse vrouwen in actie zien. Nederland wat op dit moment aanhaakt bij de Europese subtop zal gaan proberen om zo ver mogelijk te komen. Wellicht zit er voor de oranje vrouwen meer in. De rechten voor het Europees kampioenschap volleybal zijn in handen van sportzender Ziggo Sport.

WK atletiek

De meeste aandacht zal in eerste instantie waarschijnlijk uitgaan naar het WK atletiek waar ook de Nederlandse ploeg kansen heeft op meerdere medailles. Het WK atletiek in Boedapest zal in Nederland ook live op de televisie te zien zijn. De NOS zend namelijk op NPO 1 en via NOS.nl dit wereldkampioenschap live uit.

Het beloofd een spetterende sportweek te gaan worden waarin er flink om de titels gestreden zal gaan worden.

Lees meer nieuws bij Sport in Nederland

Sport in Nederland besteed aan veel sporten ruimschoots aandacht. Lees via onze website ook het laatste voetbal en formule 1 nieuws. Ook aan wielrennen, darts, tennis, volleybal, atletiek en hockey besteden we ruimschoots aandacht. Ook vind je soms een gratis livestream naar een sportevenement. Lees dus nu het allerlaatste en actuele sportnieuws via Sport in Nederland.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl