EK Handbal live stream Noorwegen - Frankrijk

Kijk via een handbal live stream om 20.30 uur Noorwegen – Frankrijk

Vanavond om 20.30 uur is er weer live handbal online te volgen. Kijk nu via de EK Handbal live stream Noorwegen – Frankrijk. Vind livestreams verder naar beneden op deze pagina.

Halve finale

Er staat vandaag een hoop op het spel bij de wedstrijden tussen Denemarken en Montenegro en Noorwegen tegen Frankrijk. Deze landen gaan namelijk uit maken wie er zondag in de finale van dit EK handbal staat. Alle wedstrijden kun je vanmiddag en vanavond ook online volgen via een livestream.

De wedstrijden van dit Europees kampioenschap handbal zijn in Nederland ook live te zien op de televisie. De wedstrijden in de halve finale zullen worden uitgezonden door Ziggo Sport. De wedstrijd van Denemarken tegen Montenegro is te zien op het open net, maar de kraker tussen Noorwegen en Frankrijk is alleen maat te zien via Ziggo Sport Racing. Heb je geen abonnement? Check hier onder de gratis livestreams.

EK Handbal live

Kijk de wedstrijden van het EK handbal vanmiddag en vanavond live via deze livestream link of via de website van LIVE TV.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om dit evenement live uit te mogen zenden. Wel kan je op onze website handige linkjes vinden (zoals hier boven) naar pagina’s of websites die dit toernooi ook online uitzenden. We kunnen daarbij niet garanderen dat de streams ook zullen werken.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl