EK handbal live stream Noorwegen - Denemarken

Kijk om 20.30 uur Noorwegen – Denemarken via een handbal live stream

Vanavond kijk je hier naar de finale van het EK handbal. Om 20.30 uur kan je via deze live stream Noorwegen – Denemarken kijken.

Eind vorige maand speelde het Nederlandse handbalteam tegen zowel Noorwegen als Denemarken tijdens een oefentoernooi. Oranje won van beiden met zeer veel overtuiging, maar zal vanavond niet in de finale van dit Europees kampioenschap staan. De Noorse dames die het vorige EK en ook het WK wonnen zijn vanavond de topfavoriet voor Europees goud.

De wedstrijd tussen deze beide Scandinavische landen is overigens live te zien via sportzender Ziggo Sport en via deze gratis werkende EK handbal livestream pagina.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.