EK handbal live stream Nederland - Zweden

Kijk via een handbal live stream om 15.00 uur Nederland – Zweden

Vanmiddag om 15.00 uur is er weer live handbal online te volgen. Kijk nu via de EK Handbal live stream Nederland – Zweden. Vind livestreams verder naar beneden op deze pagina.

Vijfde plaats

De wedstrijd tussen de Nederlandse handbalsters en de Zweedse dames is vanmiddag nog een wedstrijd om de eer. Beide landen eindigden in de tweede groepsfase als derde en mogen vanmiddag gaan strijden om de eervolle vijfde plaats van dit Europeeskampioenschap handballen voor vrouwen.

Later vandaag staat er wel een hoop op het spel bij de wedstrijden tussen Denemarken en Montenegro en Noorwegen tegen Frankrijk. Deze landen gaan namelijk uit maken wie er zondag in de finale van dit EK handbal staat. Alle wedstrijden kun je vanmiddag en vanavond ook online volgen via een livestream.

EK Handbal live

Kijk de wedstrijden van het EK handbal vanmiddag en vanavond live via deze livestream link of via de website van LIVE TV.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om dit evenement live uit te mogen zenden. Wel kan je op onze website handige linkjes vinden (zoals hier boven) naar pagina’s of websites die dit toernooi ook online uitzenden. We kunnen daarbij niet garanderen dat de streams ook zullen werken.