EK Handbal live stream Nederland – Hongarije

EK Handbal live stream Nederland - Hongarije

EK Handbal live stream Nederland - Hongarije

Kijk nu hier live Nederland – Hongarije

Hier kan je donderdagavond om 20.30 uur via een EK handbal live stream Nederland – Hongarije. De streams staan op deze pagina voor je klaar.

KLIK HIER en kijk nu Nederland – Hongarije via een livestream

Twee jaar geleden deed Nederland ook mee aan het EK handbal, maar toen kwam het niet verder dan de groepsfase. In een groep met Hongarije, Portugal en IJsland zijn er voor Oranje betere kansen om misschien wel de eerste ronde te overleven.

De wedstrijd  van vanavond in Boedapest zal een hele lastige wedstrijd gaan worden want de Hongaren spelen namelijk thuis. Voor Oranje is het dus hopen dat het goed in de wedstrijd kan gaan komen en wellicht kan profiteren van de druk wat Hongarije voor eigen publiek bij zich zal dragen.

Live stream EK handbal

De wedstrijden van het Nederlandse team zullen live worden uitgezonden door Ziggo Sport. Heb je geen abonnement dan kan je ook online naar het EK handbal kijken. Open de bovenstaande oranje link en kijk het handbal gratis. Sport in Nederland zend zelf geen wedstrijd live uit, maar op onze website vind je wel handige linkjes naar websites die het handballen wel online uitzenden.

Het EK handbal van 2022 kan je nu ook live volgen via: Programma en live stream EK Handbal (mannen) 2022 (sportinnederland.com) 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: