KKD voetbal

Eindhoven wint met 4-1 van FC Den Bosch

FC Eindhoven is dankzij een 4-1 overwinning op FC Den Bosch in de KKD opgerukt naar de derde plaats.

Al na vijf minuten zette Evan Rottier de 1-0 op het scorebord. De aanvaller schoot de bal achter vanuit een lastige hoek achter Den Bosch-doelman Wouter Van der Steen. Na 22 minuten maakte Eindhoven er al 2-0 van. Danny Verbeek van Den Bosch gaf de bal eenvoudig weg en Naoufal Bannis profiteerde optimaal door de bal in de verre hoek te schieten.

Den Bosch redde nog in de eerste helft de eer. Anass Ahannach stuurde Ryan Leijten met een fraaie pass de diepte in, de aanvaller kapte naar binnen en schoot goed raak in de verre hoek. In de tweede helft liep Eindhoven weer weg bij Den Bosch. Charles-Andreas Brym kopte een voorzet van Brian de Keersmaecker tegen de touwen.

In de absolute slotfase maakte Mohamed Lamine Diaby er ook nog 4-1 van.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.