Ecuador verslaat gastland Qatar op WK

Ecuador blijft vrij makkelijk overeind tegen Qatar

Ecuador is in Groep A goed begonnen aan het WK voetbal door gastland Qatar in eigen huis met 0-2 te verslaan.

Halverwege stond de eindstand al op het scorebord. Dat mocht de Qatarese doelman Saad Al Sheeb zich aanrekenen. Hij kwam na drie minuten nog goed weg, toen hij blunderde en Valencia profiteerde. Na inmenging van de VAR werd de goal afgekeurd wegens buitenspel.

In de zestiende minuut veroorzaakte Al Sheeb een strafschop en maakte Valencia vanaf de stip alsnog de openingsgoal van dit WK. De ervaren Valencia tekende met een rake kopbal in de 31e minuut ook voor de 0-2, waarna Qatar er niet in slaagde het nog spannend te maken. Ecuador bleef eenvoudig overeind.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de