Eagles knokken zich naar drie punten tegen Fortuna

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles

Go Ahead wint met 4-3 na 1-3 achterstand

Powered by WP Bannerize

Go Ahead Eagles heeft zondagavond in een spektakelstuk drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

De ploeg van trainer Kees van Wonderen stond na een uur spelen nog op een 1-3 achterstand, maar knokte zich in het laatste half uur naar een 4-3 overwinning.

Fortuna had via Seuntjens en Rienstra een 0-2 voorsprong genomen in de eerste helft. Brouwers maakte na rust de 1-2, maar Tekie zorgde na 55 minuten spelen weer voor een 1-3 voorsprong voor de ploeg van trainer Sjors Ultee.

Na de 1-3 brak het spektakelstuk in de Adelaarshorst los. Cardona zorgde in de 61ste minuut voor de 2-3 waarna de Eagles op jacht gingen naar meer. Toen Cordoba zeven minuten voor tijd de verdiende 3-3 maakte rook Go Ahead drie punten. Uit een corner kopte Kramer in de 90ste minuut de 4-3 tegen de touwen.

Go Ahead Eagles boekte daarmee de derde overwinning op rij en is nu terug te vinden op de achtste plaats in de eredivisie met 16 punten. Go Ahead Eagles blijft voorlopig zestiende met 9 punten.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: