Eagles klopt Heracles in derby

Go Ahead Eagles - Heracles

Go Ahead Eagles - Heracles

Eagles met 9 man langs Heracles

No Banner to display

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond in de Overijsselse derby Heracles Almelo verslagen. Een vermakelijk duel eindigde in 4-2 in het voordeel van de thuisploeg.

Go Ahead Eagles kwam na een half uur op voorsprong via Luuk Brouwers, waarna Rai Vloet op slag van rust door een blunder van doelman Warner Hahn de 1-1 aantekende. In de tweede helft liep de thuisploeg weg bij de Almeloërs door een eigen doelpunt van Mats Knoester en wederom een treffer van Brouwers.

Heracles deed vlak daarna weer iets terug via Marco Rente en speelde vanaf de 67e minuut met een man meer door een rode kaart voor Giannis Botos. In de slotfase werd ook Go Ahead-aanvaller Isac Lidberg vier minuten na zijn invalbeurt weggestuurd, maar de thuisploeg hield knap stand en maakte er in de negende minuut van de blessuretijd zelfs nog 4-2 van via Mats Deijl.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: