Harry Kane

Kane mist belangrijke penalty vlak voor tijd

Niet Engeland maar Frankrijk heeft de halve finale bereikt van het WK voetbal. Een dure misser van Kane werd de Engelsen fataal.

Aurélien Tchouaméni opende na ruim een kwartier de score voor Frankrijk. Vroeg in de tweede helft zorgde Harry Kane uit een penalty voor de gelijkmaker.

Olivier Giroud kopte de Fransen ruim tien minuten voor tijd weer op voorsprong. Enkele minuten later kreeg Engeland de uitgelezen kans op de 2-2, maar Kane miste een tweede strafschop.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl