Mexico - Polen

Polen en Mexico spelen met 0-0 gelijk

Polen en Mexico zijn het WK voetbal in Qatar begonnen met een 0-0 gelijkspel. Robert Lewandowski miste een strafschop.

In Groep C waar Argentinië verloor van Saudi-Arabië vandaag is de punten deling tussen Mexico en Polen voor beide landen nog niet eens een slecht resultaat. De druk zal er bij de Argentijnen nu vol op staan.

Lewandowski kreeg een klein kwartier na rust dé kans om Polen op voorsprong te zetten. Maar de strafschop van de sterspeler werd gekeerd door de ervaren Mexicaanse doelman Guillermo Ochoa.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.