Dumoulin kijkt uit naar Col de la Loze

Dumoulin kijkt uit naar Col de la Loze

Tom Dumoulin: “Ik kijk ernaar uit”

Wielrenner Tom Dumoulin kijkt uit naar de etappe van woensdag als de Col de la Loze beklommen word. Dat zei de Limburger na afloop van de 15e etappe in de Tour de France dinsdag.

„Ik kijk ernaar uit. Het is eigenlijk een skipiste waarop nu een soort geitenpad is gelegd omhoog”, aldus Dumoulin die negende staat in het algemeen klassement. Het peloton deed met de aankomst in Meribel (woensdag) het dinsdag daarom rustig aan. „Er viel voor ons weinig te winnen vandaag. Op het einde versnelde Pogacar nog even, zoals we verwacht hadden. Hij voelt zich goed. Maar we hadden alles onder controle en zijn weer een dagje verder. We hebben onze krachten nog nodig de komende dagen.”

Dumoulin is zeer bekend met de Col de la Loze omdat hij er wel eens heeft geskied en vorige maand heeft de ploeg de klim verkend. De klim is 21 kilometer lang, Het is een nieuwe weg, speciaal aangelegd voor fietsfanaten. „Ik houd er wel van, het is een heel bijzondere weg. Ik heb er heel wat foto’s gemaakt.”

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie