Doelpunten Zahavi niet genoeg voor PSV


Categories :

PSV uitgeschakeld in Europa League

[wp_bannerize group=”Forum1″ categories=”232,274,45,49,168,282,77,84,194,195″]

Eran Zahavi maakte in twee wedstrijden tegen Olympiakos vier doelpunten, maar het bleek niet voldoende voor de Eindhovenaren om de achtste finale te bereiken.

Na de 4-2 nederlaag in Griekland won PSV de return met 2-1, maar dat was net niet voldoende. In de eerste helft speelde PSV heel erg goed voetbal en kwam Olympiakos er niet aan te pas. Zahavi die in Griekenland twee keer scoorde zorgde voor een 2-0 ruststand.

In de tweede helft had PSV het wat moelijker met Olympiakos. Toch kreeg het nog een paar kansen. Max schoot een vrije trap maar net voorlangs en Malen pegelde met rechts een bal op de paal. Ook de Grieken kregen kansen met en bal op de paal en de lat,  en twee minuten voor tijd kwam de onvermijdelijke 2-1 van Hassan.

PSV kan zich nu gaan richten op de tweede plaats in de eredivisie. Ajax bereikte donderdagavond wel de achtste finale door opnieuw met 2-1 van LOSC Lille te winnen. De loting voor de achtste finale is vrijdagmiddag om 13.00 uur in Nyon en word live uitgezonden via Eurosport.

Reageer op dit artikel