19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Doelman Telgenkamp stop aan het einde van het seizoen

Dennis Telgenkamp (Foto FC Emmen)

Dennis Telgenkamp (Foto FC Emmen)

Emmen gaat Telgenkamp helpen met opstarten maatschappelijke carrière

Doelman Dennis Telgenkamp (33) stopt aan het einde van het seizoen als prof. De doelman heeft vandaag bekend gemaakt aan het einde van het seizoen te stoppen.

Telgenkamp speelde de afgelopen zes seizoenen voor FC Emmen. De laatste belandde hij in Drenthe op de bank en zal zijn aflopende contract aan het einde van het seizoen niet worden verlengt.

Powered by WP Bannerize

“Gelet op zijn lange dienstverband bij de club, willen wij Dennis helpen met het opstarten van een maatschappelijke carrière. Hij zal meelopen binnen de club om samen te kijken naar wat voor hem mogelijk is, bijvoorbeeld op het veld of misschien wel op commercieel gebied”, zo zegt voorzitter Ronald Lubbers. Lubbers voegt hier wel aan toe dat de toekomst van Telgenkamp afhangt van het restant van het huidige eredivisieseizoen.

Telgenkamp: “Ik wil graag alle medewerkers van FC Emmen, mijn teamgenoten en de staf bedanken voor de erg prettige samenwerking. Ook wil ik graag alle supporters en in het bijzonder de Brigata Fanatico bedanken voor de support in al die jaren. Ik heb me altijd erg thuis
gevoeld bij deze warme club. We gaan er alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten en deze mooie club in de eredivisie te houden. Bedankt, allemaal!”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites