Andries Noppert

Noppert scoort een 7.5 bij WK debuut

Andries Noppert heeft van de media een dikke voldoende gekregen tijdens zijn debuut voor het Nederlands elftal op het WK tegen Senegal.

Lees ook: Check nu: Het Andries Noppert WK lied – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Matthijs de Ligt, Steven Berghuis en Steven Bergwijn kregen van het voetbal kanaal een onvoldoende.

Van Voetbalprimeur kreeg de 28-jarige doelman een 7.5 en daarmee was hij samen met Frenkie de Jong en Cody Gakpo de beste speler van oranje.

Nederland won de wedstrijd tegen Senegal met 2-0. Gakpo en Davy Klaassen maakten in de slotfase van de wedstrijd de doelpunten.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.