Deze spelers nemen wij mee naar het EK voetbal

Onze selectie voor Euro 2020

Over ruim een maand begint het EK voetbal. 18 miljoen bondscoaches buigen zich al over de selectie van Oranje. Wij nemen deze spelers mee naar het EK.

Deze spelers selecteren wij

Deze spelers nemen wij mee naar het EK
Deze spelers nemen wij mee naar het EK

Discussie

Het zal natuurlijk weer voor een discussie gaan zorgen op de sociaal media kanalen. Immers we weten het allemaal beter. Helaas is er maar één bondscoach (Frank de Boer) en die zal gaan beslissen welke spelers hij gaat selecteren voor het Europees kampioenschap voetbal. Aanstaande vrijdag zal de Boer zijn voorselectie bekend gaan worden.

In de selectie zijn natuurlijk twijfelgevallen. Het is nog hoogst onzeker of Virgil van Dijk überhaupt wel het EK gaat halen. Van Dijk is nog steeds herstellende van een kruisbandblessure en heeft vanaf oktober geen enkele wedstrijd meer gespeeld. Is van Dijk fit dan hoort hij natuurlijk in de selectie voor dit EK.

Debutanten

Ook nemen we een drie debutanten op in de selectie van het Nederlands elftal voor Euro 2020. De Ajax spelers Rensch en Timber hebben een prima seizoen gespeeld met Ajax en verdienen mede door hun goede spel en prestatie gewoon een plek in de selectie voor het EK. Op de linksback positie is het puzzelen. Wijndal zal hoe dan ook de vaste linksback worden tijdens het toernooi. Wij nemen Bakker mee, speelt niet altijd bij PSG, maar als hij speelt doet hij het altijd goed. Ook in Jong Oranje heeft Bakker laten zien een goede degelijke back te zijn voor het toekomstige Oranje.

Ook voor de aanval nemen we een frisse jonge speler mee. Noah Lang speelde een super seizoen bij Club Brugge. Scoorde 14 keer in 26 wedstrijden en daarmee heeft hij een plek afgedwongen in onze selectie voor het EK. Ook om Wout Weghorst kunnen we niet omheen. De 28-jarige spits scoort net zoals vorig seizoen aan de lopende band bij VfL Wolfsburg en hoort gewoon tot onze selectie voor het EK.

Vrijdag zullen we horen welke namen er in de voorselectie zitten voor het EK. Heb jij ook een mening?  Vertel het ons op Facebook.

[wp_bannerize group=”Wedden op Feyenoord” categories=”45,49,77,84,34,64″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.