Dennis van der Ree maakt seizoen af bij FC Groningen

Van der Ree krijgt het vertrouwen van FC Groningen

Dennis van der Ree maakt het seizoen af als hoofdtrainer van FC Groningen. Dat maakte de eredivisie club maandag bekend.

Na het ontslag van trainer Frank Wormuth ging FC Groningen opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maar de noorderlingen wisten geen enkele kandidaat te strikken. FC Groningen ving bot bij Joseph Oosting (RKC Waalwijk), Dick Schreuder (PEC Zwolle), Dick Lukkien (FC Emmen) en de clubloze Peter Bosz.

De 43-jarige Van der Ree die als assistent begon dit seizoen begint in de Euroborg aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Op de website van FC Groningen laat de trainer weten verrast te zijn met zijn aanstelling. “Maar ik heb de overtuiging dat ik samen met de rest van mijn staf de club kan helpen en FC Groningen-waardige resultaten kan neerzetten. Ik ben de club dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.