1 maart 2024
Denemarken - Tunesië

Denemarken - Tunesië

Geen doelpunten bij wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië

Denemarken en Tunesië hebben op het WK voetbal in Qatar de eerste wedstrijd tegen elkaar gelijk gespeeld. Het treffen eindigde in 0-0.

Beide landen kregen in de wedstrijd hun kansjes, maar beide doelmannen wisten het doel schoon te houden. De Denen waren in de tweede helft een dichtst bij een goal, maar een kopbal van Christiansen belande op de paal.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl