Demi Vollering doet niet mee aan het EK tijdrijden

Demi Vollering

Vollering word vervangen door Van Anrooy

Wielrenster Demi Vollering doet komende week niet mee aan het EK tijdrijden in Drenthe. Vollering richt zich op de wegwedstrijd.

De winnares van de Tour de France zou de tijdrit gaan rijden, maar wil nu wat extra rust inlassen om zaterdag tijdens de wegwedstrijd in goede vorm te zijn.

Doordat Vollering niet mee doet aan het EK tijdrijden is Shirin van Anrooy nu haar vervangster. Ook Riejanne Markus vertegenwoordigd Nederland tijdens het EK tijdrijden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.