28 maart 2024
Nac Breda Fc Zwolle

NAC Breda - FC Zwolle

NAC ten kosten van PEC naar laatste 8 KNVB Beker

NAC Breda heeft zich woensdagavond ten koste van PEC Zwolle weten te plaatsen voor de kwartfinale van de beker.

[wp_bannerize group=”2022 Community” categories=””274,1234,49,282,84,194,34,587,922″]

In eigen stadion kwamen de gasten uit Zwolle nog wel op een 0-1 voorsprong door een intikker van Saymak. NAC beet direct fel van zich af en de eerste de beste aanval was raak. Haye zag de vrijstaande Bannis en de Feyenoord huurling kon simpel de gelijkmaker maken.

In de tweede helft kreeg zowel NAC als Zwolle kansen op een doelpunt, maar lange tijd bleef het 1-1. Zeven minuten voor tijd veranderde dat toen de Rooij de bal binnenschoot en niet PEC maar NAC naar de laatste 8 gaat van het TOTO KNVB Bekertoernooi.