De Ronde van Romandië kijk je hier via een live stream

Tour de Romandië 2021 live stream

Tour de Romandië 2021 live stream

Live de Ronde van Romandië 2021De Ronde van Romandië kijk je hier via een live stream. Van 27 april tot en met 2 mei word de Ronde van Romandië ook dagelijks live uitgezonden via Eurosport.

Wanneer en hoe laat kan ik via de televisie live kijken naar de Ronde van Romandie? KLIK HIER voor de tv gids/uitzendschema. En wat natuurlijk belangrijk is hoe zien de vijf etappes en de proloog er uit? KLIK HIER voor een het etappeschema van alle etappes van deze week in de Ronde van Romandië.

Nederlandse deelnemers

In deze editie van de Ronde van Romandië doen er maar zes Nederlanders mee, maar met Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) en Wilco Kelderman (Bora-Hansgrohe) staan er wel twee renners aan de start die mee kunnen doen in de top van het algemeen klassement. Ook Jos van Emden, Gijs Leemreize en Antwan Tolhoek staan met Jumbo-Visma aan de start. Team DSM vaardigt met Thymen Arensman één Nederlander uit.

De startlijsten van de deelnemende teams kan je hier downloaden. De Ronde van Romandië zal de komende week voor een hoop spektakel kunnen gaan zorgen want het is geen meter vlak. Wij raden je dus aan om deze week lekker elke dag om 15.30 uur af te stemmen op Eurosport 1 om live naar de Ronde van Romandië te kijken.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: