De Jong trefzeker bij jubileumduel tegen NEC

Luuk de Jong PSV

De Jong scoort twee keer tegen NEC

PSV heeft in de eredivisie zaterdagavond NEC (4-0) weten te verslaan. Luuk de Jong speelde tegen NEC zijn 250ste duel voor PSV.

De Jong wist zijn jubileumavond meer glans te geven door de openingstreffer te maken en vlak naar rust vanaf elf meter voor zijn tweede treffer van de avond te zorgen. Noa Lang en invaller Ricardo Pepi scoorden de andere treffers.

Door de overwinning is en blijft PSV koploper in de eredivisie met 12 punten uit 4 wedstrijden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/