De Grand Prix van Zandvoort live kijken

Live Formule 1 kijken via een gratis livestream

De Formule 1 is dit weekend in Zandvoort. Waar kan ik dit weekend live of via een livestream naar de Dutch Grand Prix 2023 kijken?

Livestream

KLIK HIER en open de F1 livestream pagina

Op het internet zijn er voldoende mogelijkheden om gratis dit weekend naar de Formule 1 te kijken. Via bovenstaande link vind je een overzicht met de best werkende gratis F1 livestreams. Omdat Sport in Nederland zelf niks live uitzend kunnen we geen garantie afgeven dat alle streams ook daadwerkelijk zullen werken.

Het kijken via een livestream kan handig zijn, maar kan ook voor problemen zorgen. Zo zijn vaak de websites die illegaal streamen niet beveiligd waardoor er vaak reclames en pop-ups verschijnen die je ervaring minder prettig. Ook is de kans groot dat je een virus in het apparaat krijgt en dat kan weer vervelende vervolgen voor je hebben. Wil je gewoon zonder problemen Formule 1 kijken doe dat dan via de televisie.

Formule 1 op televisie

De Formule 1 Dutch Grand Prix van Zandvoort is dit weekend namelijk ook gewoon op de televisie te zien. Omdat de race in Nederland is heeft ook de NOS rechten om het uit te zenden. Dat betekend dat je dit weekend de kwalificatie en de race ook live via de NOS kunt kijken op NPO 1 en via NOS.NL

Maar er zijn meer opties om dit weekend naar de Dutch Grand Prix te kijken. Ook via Viaplay en F1TV kan je alles live zien. Dus ook de vrije trainingen op de vrijdag en de zaterdag. Wel dien je voor deze streamingdienst een abonnement te hebben. Surf naar de website van Viaplay of F1TV voor de prijzen voor een maand of jaar abonnement.

Tot slot is er nog een mogelijkheid om naar de Formule 1 te luisteren. Dit kan via Grand Prix Radio. Hier geeft bij velen wel bekend Olav Mol het commentaar en word daarbij bijgestaan door Jack Plooy. Je hoeft dus vrijwel niks te missen als je op de hoogte wilt blijven van de Formule 1 in Zandvoort.

Programma

DatumSessieTijden
Vrijdag 25 augustusEerste vrije training12.30u – 13.30u
Vrijdag 25 augustusTweede vrije training16.00u – 17.00u
Zaterdag 26 augustusDerde vrije training11.30u – 12.30u
Zaterdag 26 augustusKwalificatie15.00u – 16.00u
Zondag 27 augustusDutch Grand Prix15.00u
/