19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

De Graafschap speelt gelijk en ziet concurrenten naderen

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap ziet concurrentie naderen

De Graafschap heeft vrijdagavond in Amsterdam verzuimd om te promoveren naar de Eredivisie. De Superboeren speelden bij Jong Ajax met 1-1 gelijk.

Door het gelijkspel komen Go Ahead Eagles, Almere City FC en NAC Breda met nog één speelronde te spelen gevaarlijk dichterbij. Volgende week krijgen we een ontzettend spannende ontknoping in de Keuken Kampioen Divisie waar nog vier clubs kans maken op rechtstreekse promotie naar de eredivisie.

Kenneth Taylor opende in de eerste helft namens Jong Ajax de score op aangeven van de pas zestienjarige Amourricho van Axel Dongen.
De Graafschap-verdediger Toine van Huizen kopte in de 64e minuut de 1-1 binnen. De uitploeg ging daarna vol voor de winst en promotie. In de acht minuten extra tijd haalde Jong Ajax-speler Terrence Douglas een inzet van Ted van de Pavert van de lijn en Jasper Van Heertum miste een grote kans, waardoor het 1-1 bleef.

De Graafschap gaat volgende week in pole position (76 punten) beginnen aan de laatste speelronde met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Go Ahead en Almere City met 74 punten en NAC Breda met 73 punten liggen op de loer om in speelronde 38 nog toe te slaan. De Graafschap heeft het nog wel steeds in eigen hand.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites