1 maart 2024
Rob Cross

Rob Cross

Cross krijgt het niet cadeau

Jeffrey de Graaf heeft op het PDC WK darts 2024 niet weten te stunten in de derde ronde tegen Rob Cross. De Engelsman won de partij met 4-2.

Tip: KLIK HIER en kijk het WK darts nu 100% gratis!

De Graaf kreeg in de eerste set 1 dart op de setwinst maar miste. Cross benutte zijn kans wel en kwam daarmee op een 1-0 voorsprong. In de tweede set speelde Cross behoorlijk goed en had de Graaf weinig kansen waardoor de voormalig wereldkampioen de score naar 2-0 kon tillen.

In de derde set ging Cross wat minder spelen, maar werd De Graaf sterker. De Nederlander die uitkomt voor Zweden won de set en bracht daarmee de spanning weer terug in de partij.

In set vier was had Cross op de beslissende momenten weer de overhand en met een 3-1 voorsprong leek voor de Engelsman de overwinning binnen. De Graaf wist zich daarna op nieuw op te richten, en steeg in de vijfde set weer bovenzich zelf uit.

In de zesde set die De Graaf mocht beginnen liep het allemaal weer wat wisselvalliger en wist Cross de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. De Graaf kan terug kijken op een goed toernooi en het spel wat hij liet zien tegen Cross bied houvast voor de toekomst.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl