De Boer: "Ik ben positief gestemd richting de volgende wedstrijd"

De Boer: "Ik ben positief gestemd richting de volgende wedstrijd"

De Boer ziet progressie tegen Noord-Macedonië

Bondscoach Frank de Boer heeft een goed gevoel over gehouden aan de 3-0 overwinning op het EK tegen Noord-Macedonië. Dat zei de Boer na afloop van het duel in gesprek met de NOS. “Ik ben positief gestemd richting de volgende wedstrijd“, aldus de Boer.

“We staan er goed op, ik denk dat we progressie hebben geboekt. De aanvallen van vandaag hebben we in de vorige twee wedstrijden misschien minder gezien. De tegenstander werd vandaag in de omschakeling wel gevaarlijker dan in de vorige wedstrijden, maar we hebben in alle aspecten progressie geboekt. Ik ben zeer positief gestemd over het spel en de volgende wedstrijd.”

Powered by WP Bannerize

Malen

De Boer had net als aanvoerder Georginio Wijnaldum lovende woorden over voor aanvaller Donyell Malen die een prima wedstrijd speelde. “De combinatie van Donyell en Memphis zag er bij vlagen harstikke goed uit. Of ze volgende week weer samenspelen? Dat zien we wel, het hangt ook van de tegenstander af”, hield hij zich op de vlakte.

“Ik stel het beste team op, dat in mijn ogen de grootste kans heeft om te winnen. Dat kan Donyell zijn, maar ik kan ook voor een aanspeelpunt kiezen. Dan is Wout (Weghorst, red.) de aangewezen persoon.”

 

Geef reactie

Laat reactie achter