De Boer gaat Robben niet meenemen naar EK

Robben hoeft niet rekenen op belletje van de Boer

Heel Nederland was zondag in de ban van Arjen Robben. De 37-jarige aanvaller loodste zijn club FC Groningen langs FC Emmen en stelde zich na de wedstrijd ook meteen weer direct beschikbaar voor het Nederlands Elftal om volgende maand naar het EK te gaan.

De Boer acht de kans klein dat hij Robben mee gaat nemen naar het toernooi. “Ik heb geleerd nooit nooit te zeggen, maar op dit moment sluit ik het uit”, zei De Boer maandag. “Ik ben superblij voor Arjen dat hij weer gespeeld heeft, maar hij heeft in 2019 voor het laatst een hele wedstrijd meegedaan. Ik denk dat we de discussie over een mogelijke EK-selectie even moeten parkeren.”

Interview Arjen Robben

Na afloop van het duel met FC Emmen zei de aanvaller dat hij niet zou twijfelen als De Boer hem zou uitnodigen voor het EK. “Dan kom ik. Toen ik afgelopen zomer hiermee begon, was het EK wel iets uit mijn stoutste dromen. Eerst maar realistisch blijven en kijken hoe het de komende weken gaat. Daarna zien we verder.”

Robben hoeft de komende week dus niet op een belletje te rekenen van de Boer als de voorselectie (vrijdag) voor het EK bekend gemaakt gaat worden. “Ik heb zijn reactie gezien na de wedstrijd, en hoe hij ermee bezig is. Maar we moeten het wel in perspectief blijven zien”, aldus de Boer.

[wp_bannerize group=”Wedden op PSV ” categories=”45,49,77,84,34,64″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.