Davis Cup tennis team naar finale in Malaga

Nederland naar finaleronde in Spaanse Malaga

De Nederlandse tennissers van het Davis Cup team hebben zich zonder te spelen weten te plaatsen voor de finale in Malaga.

Nederland wat won van Finland en de Verenigde Staten zag Finland vrijdag winnen van Kroatië en dat betekend dat Nederland naar de finale ronde gaat in Spanje.

Nederland speelt zondag nog wel tegen de Kroaten, maar oranje is niet meer als beste nummer 1 in de groep te achterhalen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/