Davis Cup Tallon Griekspoor

Davis Cup op 0-1 achterstand tegen Australiërs

Het Nederlands Davis Cup team staat in de kwartfinale tegen Australië op een 0-1 achterstand. Tallon Griekspoor verloor de openingswedstrijd.

Jordan Thompson versloeg Griekspoor met 6-4, 5-7 en 3-6. Botic van de Zandschulp zal nu de stand vlot moeten trekken tegen Alex de Minaur.

Mocht dat lukken dan zal de dubbelspelpartij tussen Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop tegen Max Purcell en Mathew Ebden bepalend zijn voor wie de halve finale zal gaan bereiken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.