F1

Ferrari maakt F1 bolide op Valentijnsdag bekend

Het duurt nog twee maanden voor de eerste F1 race van 2023, maar binnenkort worden de bolides van 2023 onthuld door de teams.

Van drie teams weten we al de exacte datum. AlphaTauri, Aston Martin en Ferrari maken hun racewagen halverwege februari bekend. De overige zeven teams hebben nog niet bekend gemaakt wanneer zij hun bolide aan het wereldwijde publiek bekend zullen gaan maken.

TeamDatum onthulling auto 2023
AlphaTauriZaterdag 11 februari
Aston MartinMaandag 13 februari
FerrariDinsdag 14 februari
Red Bull RacingNog niet bekend
MercedesNog niet bekend
McLarenNog niet bekend
AlpineNog niet bekend
Alfa RomeoNog niet bekend
HaasNog niet bekend
WilliamsNog niet bekend

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.