Kijk donderdagavond hier via een darts live stream gratis naar de Premier League darts in Glasgow. Werkende streams vind je verder naar beneden in dit artikel.

Na twaalf speelronden gaat de Welshman Jonny Clayton met 29 punten aan de leiding. Michael van Gerwen is met 25 punten de nummer twee en absoluut op koers om de play-off te gaan bereiken. Afgelopen weekend won MVG de European Tour 4 in Graz waardoor de Brabander met de nodige vertrouwen zal afreizen naar Glasgow om ook daar zijn beste spel te gaan laten zien.

Programma speelronde 13

kwartfinales:
Peter Wright – Gary Anderson
Jonny Clayton – James Wade
Gerwyn Price – Michael Smith
Michael van Gerwen – Joe Cullen

halve finales:
.. – ..
.. – ..

finale:
.. – ..

Premier League darts kijken via een live stream

De Premier League darts zal vanavond ook gewoon weer live te zien zijn via Viaplay. Als je een abonnement hebt kan je gewoon alle partijen live kijken op de televisie. Heb je geen abonnement dan kan je het beste toch even je provider bellen om een abonnement af te sluiten. Dan hoef je deze speelronde en al die andere darttoernooien dit jaar niet te missen.

Omdat Sport in Nederland geen rechten heeft om het darten uit te zenden kan je op onze website alleen maar directe linkjes vinden om online gratis naar de Premier League te kijken. Vanavond kan dat weer via GoldenarrowschannelHesgoal en via LIVE TV. De streams van al deze websites zijn over het algemeen goed en notabene ook nog een keer gratis. Wij wensen je vanavond veel plezier toe met het online kijken naar gratis darts.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: