Meteen naar de inhoud
Home » Darts live stream EK Darts in Salzburg

Darts live stream EK Darts in Salzburg

EK Darten kijken via een livestream

Kijk hier darts via een livestream. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 oktober kijk je hier via een live stream naar het EK Darts in Salzburg.

EK Darts op RTL 7

Het Europees kampioenschap darten zal natuurlijk in Nederland ook live te zien zijn op de televisie, maar mocht je nou niet de beschikking hebben over de televisie dan bied een livestream uitkomst. Via RTL 7 kan je het toernooi op de televisie live kijken.

Het EK Darts kan je van donderdag tot en met zondag onder meer kijken via deze pagina van LIVE TV. Ook via deze livestream van Hesgoal hoef je geen enkel gegooid pijltje te missen. Sport in Nederland zend dan zelf het toernooi niet live uit, maar door dat we directe linkjes plaatsen hoef jij niet te zoeken en kijk je het darten gratis via een stream.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Geef een antwoord