Ajax onderuit tegen Liverpool

Blind naar Bayern München

Geen Antwerpen, maar München word de nieuwe werkplek van Daley Blind. De 32-jarige verdediger gaat opnieuw naar een topclub.

Blind is al aangekomen in Zuid-Duitsland om medisch gekeurd te gaan worden. Na alle verwachtingen zal hij later vandaag al gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst. Volgens diverse media’s gaat Blind in München bij Bayern een contract tekenen voor 1,5 seizoen.

Door zijn stap naar Bayern wordt Blind herenigd met Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch, met wie hij samenspeelde bij Ajax. De 99-voudig Oranje-international gaat direct mee op trainingskamp naar Doha en debuteert mogelijk volgende week vrijdag in het thuisduel met RB Leipzig.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.