Ajax onderuit tegen Liverpool

Blind mag in januari transfervrij weg bij Ajax

Volgens VI en de Telegraaf heeft Daley Blind zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. Blind (32) mag transfervrij vertrekken,

Het contract van de verdediger loopt nog een half jaar door, maar Ajax gunt Blind nog een nieuw avontuur dan weg te verpieteren op de reservebank.

Blind verloor in de laatste wedstrijden voor het WK zijn basisplaats in het elftal van trainer Alfred Schreuder. Hij kwam dit seizoen in negentien duels in actie voor Ajax.

Het Belgische Antwerp zou volgens de geruchten wel eens de nieuwe club van Blind kunnen gaan worden. Bij Antwerp is Mark van Bommel de trainer en Marc Overmars de technisch directeur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.