Daley Blind

Blind tekent voor een half jaar bij FC Bayern München

Daley Blind maakt het seizoen af bij FC Bayern München. De verdediger heeft voor een half jaar getekend in Zuid-Duitsland.

Het is de tweede keer dat Blind een buitenlands avontuur aangaat. De 99-voudig international droeg tussen 2014 en 2018 het shirt van Manchester United. Hij speelde 141 officiële wedstrijden voor ‘The Red Devils’, waarmee hij de Europa League, de FA Cup, de League Cup en het Community Shield won.

De grootste successen boekte Blind bij Ajax, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. De zoon van Danny Blind kwam in totaal tot 333 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers. Hij werd liefst zeven keer kampioen, won twee keer de KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Blind speelde in 2010 nog een half seizoen op huurbasis voor FC Groningen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.