22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Curaçao – Panama kijken via een gratis live stream

Live stream Curaçao - Panama

Live stream Curaçao - Panama

Curaçao – Panama gratis kijken via een voetbal live stream

Komende nacht word het er op of er onder voor Curaçao in de WK-kwalificatie voor Qatar. Hier kan je Curaçao – Panama kijken via een gratis live stream. De wedstrijd begint om 02.00 uur.

Curaçao – Panama kijken via stream 1
Curaçao – Panama kijken via stream 2

Samenvatting Panama – Curaçao 2-1

Het Curaçao van bondscoach Guus Hiddink waar Patrick Kluivert de honneurs waarneemt heeft nog altijd een kans om zich te plaatsen voor de derde ronde van het WK-kwalificatie toernooi. Wel zal Curaçao vanavond in Willemstad een 1-2 nederlaag in Panama moeten wegpoetsen om de volgende ronde te bereiken. Curaçao mag nog dromen van deelname aan het WK Voetbal.

TV en live stream Curaçao – Panama

De wedstrijd Curaçao – Panama is in Nederland maar ook daar buiten alleen te zien via een gratis live stream. Die streams vind je hier bovenaan op deze website. Net als afgelopen weekend kan je hier de wedstrijd gratis kijken via de welbekende streams van onder meer Hesgoal en LIVE TV.

Sport in Nederland zend zelf geen wedstrijden uit. Toch delen we van allerlei sporten gratis streams op onze website. Dit kunnen YouTube streams zijn, maar ook streams van andere websites die via een gratis stream Formule 1, of Euro 2020 voetbal uitzenden. Die streams kan je vinden in ons menu bij Watch Live.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites