Cristiano Ronaldo en Manchester United uit elkaar

Ronaldo en United verscheuren het contract

Cristiano Ronaldo is geen speler meer van Manchester United. De Portugees en de Engelse topclub hebben het contract ontbonden.

Het onmiddellijke vertrek van Ronaldo bij United komt niet als een verrassing. De Portugees gaf onlangs een vernietigende interview aan de bekende Britse journalist Piers Morgan, waarin hij de vloer aanveegde met Ten Hag, de clubleiding en oud-coaches en voormalige ploeggenoten.

Zo zei Ronaldo dat hij een slechte relatie had met Ten Hag, die afgelopen zomer manager in Manchester werd na 4,5 succesvolle jaren bij Ajax. “Ik heb geen respect voor hem, omdat hij mij ook niet respecteert. Als je geen respect voor mij hebt, ga ik jou nooit respecteren.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.