Conference League live stream CFR Cluj – AZ

Conference League live stream CFR Cluj - AZ

Conference League live stream CFR Cluj - AZ

Gratis live stream CFR Cluj – AZ

Kijk donderdagavond om 21.00 uur hier via de Conference League live stream CFR Cluj – AZ. Open nu de stream hier gratis.

Vanavond komen er vier Nederlandse clubs in de Europese competities. Feyenoord speelt om 18.45 uur tegen Union Berlin en Vitesse begint op dat zelfde tijdstip aan de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Om 21.00 uur is het aan de beurt aan AZ wat een uitwedstrijd speelt tegen CFR Cluj. PSV speelt om 21.00 uur in het Philips Stadion tegen AS Monaco.

CFR Cluj – AZ livestream

Powered by WP Bannerize

De wedstrijd CFR Cluj – AZ is donderdag om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint al om 17.45 uur, gevolgd door de wedstrijd Vitesse – Tottenham Hotspur. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.

De wedstrijd is namelijk ook live te zien via deze livestream van LIVE TV, maar ook via deze livestream van Hesgoal. Deze websites zenden vaker voetbal uit. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website kan je wel handige directe linkjes vinden naar sites die wel alle wedstrijden van Feyenoord, PSV, AZ en Vitesse uitzenden.

Programma

Donderdag, 21.00 uur (Europa League)
PSV – AS Monaco

Donderdag, 18.45 uur: (Conference League)
Feyenoord – Union Berlin

Donderdag, 18.45 uur: (Conference League)
Vitesse – Tottenham Hotspur

Donderdag, 21.00 uur (Conference League)
CFR Cluj – AZ Alkmaar

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: