Cody Gakpo PSV

Liverpool betaalt een slordige 50 miljoen voor Gakpo

PSV aanvaller Cody Gakpo heeft zijn gewenste transfer te pakken. De aanvaller verruilt per direct PSV voor het Engelse Liverpool.

Gakpo die dit seizoen in Eindhoven al indruk maakte met 13 goals en 7 assists speelde een sterk WK in Qatar waarin hij in de groepsfase drie keer wist te scoren. Ook in Engeland werden de verrichtingen van Gakpo gevolgd wat dus een transfer oplevert van een slordige 50 miljoen euro naar Liverpool waar ook Virgil van Dijk onder contract staat.

Gakpo speelde 159 wedstrijden voor PSV, waarin hij 55 keer scoorde en 50 assists gaf. Dit seizoen was hij helemaal op schot. De teller staat op negen competitiedoelpunten, waarmee hij topscorer van de Eredivisie is. Het hoogtepunt was de met 4-3 gewonnen thuiswedstrijd tegen Feyenoord, waarin hij één keer scoorde en drie treffers voorbereidde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl