2 maart 2024
Phillip Cocu aan de slag bij Vitesse (Foto Vitesse.nl)

Phillip Cocu aan de slag bij Vitesse (Foto Vitesse.nl)

Cocu volgt Letsch op bij Vitesse

Phillip Cocu word per direct trainer van Vitesse. Cocu volgt Thomas Letsch op die vorige week verkaste naar het Duitse VfL Bochum.

Lees ook: Hier het laatste eredivisie voetbalnieuws

Cocu die zelf twee seizoenen voor Vitesse speelde heeft zin in het Amsterdamse avontuur. “Vitesse is een warme club met sportieve ambities, waar ik als speler prachtige herinneringen heb liggen. Om hier nu als trainer terug te keren, vervult mij uiteraard met trots. Het is voor mij de juiste club op het juiste moment”, zegt Cocu op de clubsite van Vitesse. “Natuurlijk komt de club uit een uitdagende situatie en een lastige competitiestart, maar ik geloof in de kwaliteit van de spelers en kijk ernaar uit om met het team en de staf aan de slag te gaan.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl 

Geef een reactie