Bij alle wedstrijden van deze week in de Champions League en Europa League wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van Emiliano Sala. Dat heeft de UEFA bekendgemaakt.

Minuut stilte

“Namens iedereen bij de UEFA wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie en geliefden van Emiliano Sala voor dit grote verlies”, zei UEFA-president Aleksander Ceferin. “Ik ben zeer bedroefd dat het leven van hem op deze manier is ontnomen op zo’n jonge leeftijd en ik dring er bij iedere supporter op aan de komende dagen zijn respect te betuigen.”

Naast een minuut stilte krijgen clubs ook de optie om een rouwband te dragen. Maandag werd bekend dat Sala, wiens lichaam eerder deze week werd geïdentificeerd, overleed aan hoofd- en borstletsel nadat het vliegtuig waarmee hij van Nantes naar Cardiff reisde neer was gestort in Het Kanaal. Naar het lichaam van piloot David Ibbotson wordt nog altijd gezocht.

Livestream

De voetbalwedstrijden in de Champions League zijn ook live te zien via de livestream. Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Meer live voetbal

Bij playlivestream.com bent u aan het juiste adres. Bekijk alle wedstrijden uit Nederlandse en internationale topcompetities live op je PC, laptop, tablet of smartphone. Playlivestream.com is uw gids naar de beste streams zodat u geen seconde hoeft te missen van uw favoriete club of competitie.

Welke competitie u ook wilt volgen, wie uw favoriete club of speler ook is .PLAYLIVESTREAM.COM biedt ze allemaal aan. Volg live wedstrijden van internationale toernooien zoals de Champions League, Europa League, Copa America en de CONCACAF Gold Cup.

Maar vergeet niet de competities als de Premier League, Primera Division, Ligue 1, Bundesliga, Eredivisie, Scottish Premier League, Serie A en de Belgische Jupiler Pro League. Als u nog meer wilt bekijken is het ook mogelijk om live naar de Jupiler League, Tweede Klasse, Bundesliga 2, Ligue 2, Serie B, The Championship of League One en nog vele andere competities te kijken.