22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Christian Eriksen komt met reactie op Instagram

Christian Eriksen

Christian Eriksen

Christian Eriksen: “Ik voel me oké”

Powered by WP Bannerize

Christian Eriksen heeft vandaag van zich laten horen via Instagram. Volgens de 29-jarige Deen die zaterdag werd getroffen door een hartstilstand gaat het goed met hem.

‘Dank voor jullie lieve berichtjes, vanuit alle hoeken van de wereld. Het betekent veel voor mij en voor mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik moet nog een paar onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan, maar ik voel me oké’, laat hij daarbij weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites