Chelsea – Real Madrid live stream

Live Chelsea – Real Madrid kijken

Kijk vanavond hier gratis online via de Champions League live stream naar Chelsea – Real Madrid. De livestream van Chelsea – Real Madrid is 100% gratis.

Watch live CLICK HERE

Het gaat vanavond op Stamford Bridge een interessante ontmoeting worden tussen beide grootmachten. Een week geleden eindigde in Madrid het eerste duel in 1-1. Met het uitdoelpunt is het Chelsea van Hakim Ziyech bij een 0-0 stand in het voordeel. Wie gaat er vanavond de finale bereiken die op zaterdag 29 mei gespeeld word in Istanbul?

Live stream Chelsea - Real Madrid
Live stream Chelsea – Real Madrid

Manchester City

Wat zeker is dat Manchester City de tegenstander zal zijn in de UEFA Champions League finale. Manchester City rekende dinsdagavond af met PSG. Voor City is het de eerste Champions League finale uit de historie. Real Madrid en Chelsea gaan vanavond uitmaken wie in Instanbul de tegenstander zal gaan worden.

De wedstrijd Chelsea – Real Madrid word vanavond ook live uitgezonden op de televisie. In Nederland is de wedstrijd te zien via SBS 6 en via Ziggo Sport. om 20.30 uur beginnen beide zenders met een uitgebreide voorbeschouwing op dit Champions League halve finale duel. Heb je geen abonnement op deze zenders en je wilt de wedstrijd Chelsea – Real Madrid kijken via een live stream dan kan je die vinden op deze pagina vanaf 20.30 uur.

Chelsea - Real Madrid Champions League live stream
Chelsea – Real Madrid Champions League live stream

Meer voetbal live streams

Voetbal is ook vaak gratis online te kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze live streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

 

Geef een reactie

/