19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Champions League livestream Manchester City – Borussia Dortmund

Champions League livestream Manchester City - Borussia Dortmund

Champions League livestream Manchester City - Borussia Dortmund

Manchester City – Borussia Dortmund livestream

Kijk vanavond hier gratis via de livestream naar Manchester City – Borussia Dortmund en Real Madrid – Liverpool in de kwartfinale van de Champions League.

KLIK HIER: Nu live Manchester City – Borussia Dortmund

Powered by WP Bannerize

De wedstrijden in de UCL (UEFA Champions League) beginnen dinsdagavond om 21.00 uur. De wedstrijden zijn in Nederland ook live te zien via SBS6 en via Ziggo Sport. Maar als je geen abonnement hebt op deze zender(s) dan kan je ook bovenstaande link gebruiken om naar de wedstrijden te kijken. Kijk hier nu live Manchester City – Borussia Dortmund.

Meer livestreams

Er zijn heel wat kanalen die gratis online voetbalwedstrijden uitzenden. Natuurlijk mag dit niet, maar ze doen het wel. Ook loop je de kans een virus in je telefoon of laptop te krijgen en dat is wat je natuurlijk absoluut niet zou moeten willen. Voor de clubs is het ook niet goed want jij kijkt het voetbal gratis online terwijl het beter is om bij het stadion een kaartje te kopen aan de kassa. Maar jij kiest voor die gratis streams en die kun je dan ook vinden in dit overzicht.

Handige streams kun je nu online ook vinden via Gratis Sport KijkenHet Sportnieuws en via deze gratis voetbal livestream pagina. Natuurlijk kan je het beste een abonnement nemen via ESPN. Via deze ESPN link kun je live naar alle wedstrijden kijken in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League en Bundesliga.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites