29 maart 2024
Willem Ii Sc Cambuur

Willem II - SC Cambuur

Cambuur pakt de punten voor trainer Henk de Jong

SC Cambuur heeft zich vrijdagavond hersteld voor de 1-6 nederlaag van vorige week in de eredivisie tegen Vitesse.

De Friezen die trainer Henk de Jong door een cyste in het hoofd de komende periode moeten missen, pakte voor hun coach drie punten. Op bezoek bij Willem II won Cambuur met 1-3.

Uldrikis maakte vlak na rust de openingstreffer en halverwege de tweede helft zorgde Malun voor de tweede Friese treffer. Via Roemaratoe kwam Willem II in de slotminuten nog wel terug tot 1-2, maar Paulissen maakte diep in blessuretijd de bevrijdende 1-3.

Cambuur staat door de overwinning nu vierde met 27 punten. Willem II blijft maar in de lift naar beneden zitten. Met 18 punten staan de Tilburgers nu dertiende.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]