1 maart 2024
SC Cambuur - FC Volendam

SC Cambuur - FC Volendam

Cambuur thuis met 0-3 onderuit tegen FC Volendam

SC Cambuur heeft in de eredivisie zondagmiddag de degradatiekraker tegen FC Volendam pijnlijk met 0-3 verloren.

De Friezen werden al in de eerste tien minuten van de wedstrijd getrakteerd op twee Volendamse treffers. Ould-Chikh scoorde de 0-1 en een minuut later maakte ex Cambuur speler Mühren de tweede treffer.

Cambuur ging daarna op jacht naar de aansluitingstreffer, kreeg kansen op goals, maar na de 0-3 van invaller Veerman was het verzet van Cambuur gebroken.

Cambuur staat nu met acht punten laatste in de eredivisie. FC Volendam staat met 9 punten nu zeventiende.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl