Brazilië stuurt Zuid-Korea naar huis

Brazilië speelt Zuid-Korea in eerste helft van de mat.

Brazilië heeft freewheelend de kwartfinale bereikt van het WK voetbal in Qatar door Zuid-Korea met 4-1 te verslaan.

De Brazilianen waren al snel klaar met de Koreanen want bij het fluiten van het rustsignaal stond het al 4-0. Zuid-Korea kon geen enkele vuist maken en werden bij vlagen van de mat gespeeld.

Vinicius, Neymar (penalty), Richarlison en Paqueta scoorden de treffers. Zuid-Korea scoorde in de tweede helft nog wel 4-1 via Seung-ho maar het duel was toen allang beslist.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.