Brazilië na rust langs Servië

Brazilië - Servië

Richarlison matchwinner tegen Servië

Vijfvoudig wereldkampioen Brazilië is het wereldkampioenschap voetbal in Qatar begonnen met een 2-0 overwinning op Servië.

De overwinning kwam moeizaam tot stand. Pas na een uur spelen brak Richarlison de ban en een kwartier voor tijd nam de spits ook de tweede treffer voor zijn rekening.

Sterspeler Neymar moest zich tien minuten voor tijd laten vervangen met een enkelblessure. Of de blessure ook ernstig is zal uit onderzoek moeten blijken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/