Bertens redelijk hersteld van krampaanvallen

Kiki Bertens vergaat van de pijn

Spanning en kou zorgden voor krampaanvallen bij Bertens

Kiki Bertens kan vrijdag gewoon in actie komen op Roland Garros. In gesprek met NU.nl laat coach Elise Tamaëla dat Bertens weer aan de beter hand is.

Bertens heeft vandaag nog een dagje rust, maar vrijdag is Katerina Siniakova haar volgende tegenstander. Vanmorgen kwam de 28-jarige Wateringse nog langzaam op gang. “Het gaat wel iets beter met Kiki, maar ze heeft nog wel veel spierpijn. We gaan rustig aan doen vandaag.”

Woensdag in de thriller tegen Errani leek het er op dat Bertens te weinig conditie en inhoud heeft momenteel. Volgens haar coach is er niks aan de hand met haar pupil. “Kiki is gewoon fit, dat hebben de fysieke trainingen ook aangetoond. Opgeven is dan ook nooit een optie geweest. Na de wedstrijd zei ze ook dat ze tijdens de wedstrijd niet moe was, dus de kramp kwam als een verrassing. Ik denk dat de combinatie van spanning en kou voor problemen zorgde.”

Sport livestreams

Livestream Kiki Bertens - Katerina Siniakova
Livestream Kiki Bertens – Katerina Siniakova

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

 

Geef een reactie

error: Kopiëren van dit bericht is niet mogelijk
%d bloggers liken dit: