17 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Bertens naar tweede ronde in Madrid

Kiki Bertens

Kiki Bertens

Bertens weet weer eens te winnen

Kiki Bertens heeft in het WTA-circuit haar eerste overwinning in 2021 weten te boeken. Bij het WTA gravel toernooi van Madrid won Bertens met 6-4 en 6-0 van Victoria Jiménez Kasintseva uit Andorra.

Bertens

De 15-jarige Jiménez Kasintseva bood de 29-jarige Bertens in de eerste set behoorlijk wat partij. De jonge speelster speelde goed en wist Bertens toch vier games af te snoepen. In de tweede set begon het bij de Wateringse beter en beter te draaien en had Jiménez Kasintseva weinig meer in de melk te brokkelen.

Bertens verdedigd in Madrid haar titel. In 2020 kon het toernooi niet doorgaan wegens de coronapandemie. In 2019 wist de Nederlandse het toernooi te winnen. Dit jaar behoort ze niet tot de grote kanshebbers om het toernooi nog een keer te winnen. De laatste maanden liep het nogal stroef omdat ze na een achillespees operatie nog volop bezig is om weer in het ritme te komen. De overwinning op Jiménez Kasintseva zal haar een hoop vertrouwen gaan geven.

Het tennistoernooi in Madrid duurt nog tot en met zondag 11 mei. Bij het toernooi zijn een hoop extra punten te verdienen voor de wereldranglijst. Bij de dames kan de winnares 1.000 punten bijschrijven. Wil je live online tennis kijken dan kan je proberen om via onze tennis live stream naar alle wedstrijden online te kijken. De streams van het ATP en WTA toernooi van Madrid kan je vinden via het hoofdmenu op onze website.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites